Alla hjärtans dag

chopinmussetMåste bara berätta om vad som troligen har varit den bästa Alla hjärtans dagspresenten genom tiderna för mig – jag och frugan tog en långweekend till Polen och Warszawa! Där har vi gått på Chopin-museet och vi gick också in i en kyrka som just denna helgen hade en konsert med enbart pianomusik av Chopin.

Min fru är ju inte alls något Chopin-fan så det fick ju bli en helt del shopping och restaurangbesök också så att vi båda hade en bra weekend. Men hon tyckte konserten var fantastisk, det är något med att köra klassisk musik live i en kyrka. Hela atmosfären blir magisk.

Nu var ju denna resa en ganska spontan impuls, vi hade först tänkt att bara laga någon extra god mat med matchade vin. Men vi kände båda att vi behövde lite miljöombyte, denna vintern är tung för oss båda på något sätt.

För att finansiera vår spontanitet så tog vi ett snabblån som jag varmt kan rekommendera fler att göra om ni är sugna på att göra något särskilt med det är lite extra mycket månad kvar innan lön. Om du är intresserad så läs mer här.