Intressant dag på jobbet

Det är inte varje dag som jag pratar om mitt musikintresse på jobbet, men idag fick jag en chans att imponera på kollegorna. Vi har haft problem med en hel del sjukskrivningar så chefen hade tagit dit en föreläsare som berättade om hur man kan minska stressen både på jobbet och i vardagen. Det var mycket lärorikt och vi kom att samtala en hel del om musikterapi och hur klassisk musik kan bidra till att vi slappnar av. Jag passade på att tipsa om några riktigt härligt lugna musikstycken, bland annat Mozarts ”Pianokonsert nr. 21” och Chopins ”Nocturne Op. 9 No. 2”. Flera kollegor blev riktigt intresserade! När jag kom hem så bestämde jag mig för att ta tag i ett av stressmomenten på det privata planet. Pengar brukar hålla mig vaken om nätterna. Nu har jag bokat in ett möte med Söderberg & Partners, de verkar mycket duktiga på kapitalförvaltning. Jag har ett arv att förvalta, nu hoppas jag på goda råd från kunniga personer…

En glad man som lyssnar på musik