Klassisk musik har lugnande effekt

När jag känner mig stressad eller har haft en tuff dag av en eller annan anledning finns det bara en enda sak som hjälper mig och det är att rensa undan gammalt skräp. När jag rotar runt bland gamla grejor och funderar på om de skall sparas eller inte har det alltid en lugnande effekt på mig. Oftast lyssnar jag på klassisk musik samtidigt; Chopin, Mozart och Beethoven är mina absoluta favoriter. Jag kan tänka mig att jag är en vacker syn när jag står mitt bland gammalt skräp, släpvagnar och dragkrokar med klassisk musik dånande i högtalarna! Sist jag hade en rensning i garaget lyckades jag ha sönder dragkroken men som tur var hittade jag en kanonbra sida på nätet som snabbt och enkelt kunde hjälpa mig hitta rätt dragkrok till min bil. Fick den levererad dagen efter och det kallar jag bra service!

Hela dragkrokar är bra att ha