Musik för själen

Ibland fnyser min omgivning åt mig och min musiksmak. Det var dock länge sedan jag överhuvudtaget reagerade på deras barnsliga kommentarer. Jag förstår verkligen inte varför klassisk musik har en sådan ”tråkig” stämpel, framför allt bland dagens ungdomar. För mig är musik så mycket mer än bara ljuva toner. Jag använder musik för att inspireras, slappna av och för att tillföra extra energi under en stressig dag. Jag vet vad ni kanske tänker – hur kan klassisk musik få en att öka tempot? Då föreslår jag att ni sätter på en riktig maffig symfoni så får ni själva höra. I hemmet har jag en musikhörna där jag varvar ner på kvällarna, gärna tillsammans med Chopin och ett glas rött. Härom dagen köpte jag en ny schäslong som kompletterar rummet alldeles perfekt. kolla här så kanske du också finner en perfekt möbel som bjuder in till avslappning.

Del av en vinylskiva