Musiksalong i mitt vardagsrum

Vet ni vad jag funderar på? Jag funderar på att skapa en musiksalong i mitt vardagsrum. En plats med en skön sittgrupp, ett piano, en bra musikanläggning och varm belysning. Detta skulle ju vara hur enkelt som helst att ordna eller hur? Möbler är enkelt att köpa via nätet, typ här, precis som musikanläggningar. Pianon är ju heller inte svårt att få tag i, jag ser ofta annonser om pianon som skänkes till och med.

Många av mina vänner är pianister och musiker så vi skulle träffas med jämna mellanrum i salongen och lyssna på Chopin och andra stora klassiska kompositörer. Till detta skulle vi dricka vin och äta goda snittar . Vem vet, jag kanske till och med hade kunnat lära mig att spela piano som ett proffs? Ända sedan jag hörde Opus 55 Nocturnes i F-moll första gången så har jag drömt om att själv kunna spela den.

Pianotangenter med notblad