Arbetar hemifrån när bilen är trasig

Ibland går det inte som man har tänkt sig och ibland blir det inte några blogginlägg om Chopin. Istället vill man skriva av sig om strul och krångel. Puh, vilken dag jag hade i går! Skulle vara effektiv och fixa en massa ärenden – storhandling, tandläkarbesök för mig och veterinärbesök för vovven, och i vanlig ordning skulle förstås barnen skjutsas hit och dit också. Just när det var som stressigast behagade förstås bilen gå sönder. Gaah! Men tack och lov fick jag tag på de bildelar jag behövde, och en snäll och bilkunnig granne har nu lovat att fixa bilen. Slutet gott, allting gott. Och detta är alltså anledningen till att jag idag arbetar hemifrån. Faktum är att det är inte helt fel. Det är lugnt och tyst, och jag får en massa uträttat och jag kan dricka gott kaffe. Och det bästa av allt – jag kan lyssna på hur mycket Chopin som helst.

Skönt att arbeta hemifrån ibland.